• Strona główna
  • Aktualności
    • Rejestr Zakładów Leczniczych Zwierząt na terenie miasta Suwałki i powiatu suwalskiego
    • Koronawirus
    • Ukraina
  • Struktura organizacyjna
  • Praca
    • Wyznaczenia
  • Zamówienia publiczne
  • Dokumenty
  • Wnioski
  • Choroby
    • ASF - Afrykański pomóru świń
    • BSE - Gąbczasta encefalopatia bydła
    • BTV - Choroba niebieskiego języka
    • CSF - Klasyczy pomór świń
    • FMD - Pryszczyca
    • HPAI - Wysoce zjadliwa grypy ptaków
    • IBR/IPV oraz BVD-MD
    • ND - Rzekomy pomór drobiu
    • Salmonella
    • WNV - Gorączka Zachodniego Nilu
    • Wścieklizna
    • Zgnilec amerykański oraz europejski
  • Bezpieczeństwo żywności
    • Ubój zwierząt na użytek własny
      • Szkolenia
      • Wykaz lekarzy wyznaczonych do badania zwierząt rzeźnych i mięsa
      • Akty prawne i wytyczne
      • Dokumenty
    • Ubój zwierząt z konieczności
      • Wytyczne
      • Wykaz rzeźni przyjmujących zwierzęta po uboju zwierząt z konieczności
      • Dokumenty
  • Ochrona zdrowia zwierząt
    • Postępowanie przy przeprowadzaniu uboju, uśmiercania i ograniczeniu populacji zwierząt
  • Pasze i utylizacja
  • Dostępność
  • RODO
  • Zgłoś nieprawidłowość
  • Sygnaliści
  • Kontakt
  • Biuletyn Informacji Publicznej Powiatowego Inspektoratu Weterynarii w SuwałkachBiuletyn Informacji Publicznej Powiatowego Inspektoratu Weterynarii w Suwałkach
  1. Jesteś tutaj:  
  2. Strona główna
  3. Aktualności
  4. Koronawirus
Spis artykułów
Tytuł Data publikacji
Punkty szczepień przeciw COVID-19 30 kwiecień 2021
Zarządzenie nr 1/2020 Powiatowego Lekarza Weterynarii w Suwałkach w sprawie wdrożenia w Powiatowym Inspektoracie Weterynarii w Suwałkach procedur mających na celu ochronę zdrowia i życia pracowników i interesantów 19 marzec 2020
Zasady pracy urzędu Powiatowego Inspektoratu Weterynarii w Suwałkach 17 marzec 2020
Zalecenia w związku z koronawirusem - instrukcja GIS 17 marzec 2020
Zalecenia w związku z koronawirusem - dla osób objętych kwarantanną 17 marzec 2020
Zalecenia w związku z koronawirusem - dla pracowników IW 17 marzec 2020
Zalecenia w związku z koronawirusem - dla producentów żywności 17 marzec 2020
Koronawirus - jak zapobiec zakażeniu? 16 marzec 2020