Strona główna
Aktualności
Rejestr Zakładów Leczniczych Zwierząt na terenie miasta Suwałki i powiatu suwalskiego
Koronawirus
Ukraina
Struktura organizacyjna
Praca
Wyznaczenia
Zamówienia publiczne
Dokumenty
Wnioski
Choroby
ASF - Afrykański pomóru świń
BSE - Gąbczasta encefalopatia bydła
BTV - Choroba niebieskiego języka
CSF - Klasyczy pomór świń
FMD - Pryszczyca
HPAI - Wysoce zjadliwa grypy ptaków
IBR/IPV oraz BVD-MD
ND - Rzekomy pomór drobiu
Salmonella
WNV - Gorączka Zachodniego Nilu
Wścieklizna
Zgnilec amerykański oraz europejski
Bezpieczeństwo żywności
Ubój zwierząt na użytek własny
Szkolenia
Wykaz lekarzy wyznaczonych do badania zwierząt rzeźnych i mięsa
Akty prawne i wytyczne
Dokumenty
Ubój zwierząt z konieczności
Wytyczne
Wykaz rzeźni przyjmujących zwierzęta po uboju zwierząt z konieczności
Dokumenty
Ochrona zdrowia zwierząt
Postępowanie przy przeprowadzaniu uboju, uśmiercania i ograniczeniu populacji zwierząt
Pasze i utylizacja
Dostępność
RODO
Zgłoś nieprawidłowość
Sygnaliści
Kontakt
Biuletyn Informacji Publicznej Powiatowego Inspektoratu Weterynarii w Suwałkach
Jesteś tutaj:
Strona główna
Bezpieczeństwo żywności
Ubój zwierząt na użytek własny
Akty prawne i wytyczne
Wymagania dotyczące uboju świń w celu pozyskania mięsa na użytek własny.
Wymagania dotyczące uboju świń w celu pozyskania mięsa na użytek własny.
Szczegóły
Kategoria:
Akty prawne i wytyczne
Opublikowano: 18 listopad 2016
Wymagania dotyczące uboju świń w celu pozyskania mięsa na użytek własny.
Poprzedni artykuł: Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 27 sierpnia 2021 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie wymagań weterynaryjnych przy produkcji mięsa przeznaczonego na użytek własny
Poprzedni artykuł
Następny artykuł: Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 19 lutego 2016 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie wymagań weterynaryjnych przy produkcji mięsa przeznaczonego na użytek własny
Następny artykuł